O nama

Luksuz sa 5 zvezdica od sada dostupan svima.

Laguna Apartmani Novi Sad

Laguna Apartmani su na savršenoj lokaciji u Novom Sadu. Blizina centra, autoputa, uvezanost Bulevarima i blizina glavnih gradskih atrakcija. Pogled sa sunčane terase na obronke Fruske Gore dok pijete kaficu biće nezaboravan.

Lux Apartmani Novi Sad

Laguna Apartmani su u novoj, modernoj Laguna Residence zgradi na Bulevaru Evrope u Novom Sadu. Zgrada je talasastog oblika i izdvaja se svojim dizajnom i kvalitetom opreme od ostalih zgrada.

Ovo je veoma miran i moderan kraj gde imate besplatan parking kao i sve što vam treba za ugodan boravak. U prizemlju zgrade su snabdeven Univerexport market, kafeterije, Concept Bar, prodavnice zdrave hrane kao i frizerski salon. U blizini ima još modernih kafea i restorana kao i fitnes centar, pekare i sl. Lokacija je odlično uvezana i blizu svih turističkih atrakcija. 

Privatni smeštaj Novi Sad

Zato što smo apartmane specijalno birali i opremali za potrebe putnika. I mi često putujemo i sve smo prilagodili potrebama i željama naših dragih gostiju. Trudimo se da svaki od naših apartmana ima sve što je potrebno za komforan boravak i odmor.

Ovo nije modifikovan podstanarski stan za izdavanje, jeftino i oskudno opremljen na koje ste do sada verovatno nailazili i koji su u ponudi na tržištu. Sigurno ste nailazili već da je na slikama jedno, a dočeka vas nešto sasvim drugo. U Laguna apartmanima gosti nam prvo kažu da je sve kao i na slikama i uvek prijatno premašimo njihova očekivanja.

Luksuzno i sa stilom opremljni učinice vaš boravak u Novom Sadu prijatan i nezaboravan bilo da ste solo putnik, par ili biznis putnik.

Apartmani su veoma svetli, prijatni i komforni. Hrastov parket, Grohe oprema, energetski pasoš,  italijanske pločice su u rangu hotela sa 5 zvezdica. Nameštaj i oprema su posebno i pažljivo birani sa stilom i ukusom za prijatan boravak.

Svaki apartman ima terasu i svaki ima neki svoj poseban šarm.

Jedan celokupni osećaj doživećete počevši od okoline, zgrade, hodnika, lifta, apartmana, pogleda i komfora. Naši gosti su nam na bookingu dali izuzetno visoku ocenu za kvalitet, čistoću i ljubaznost a to je 9,5

Rezervišite i uverite se lično.